Overgang fra folkeskoler til ungdomsuddannelser

Politik for Overgang fra folkeskoler til ungdomsuddannelser har fokus på at understøtte og fremme det tætte samarbejde mellem folkeskolerne og aktørerne på ungdomsuddannelsesområdet, så alle unge efter endt folkeskole kan gennemføre en ungdomsuddannelse.

Skive Kommune har valgt at formulere en overordnet politik, der giver mulighed for videreudvikling på den enkelte institution. Udmøntning vil ske gennem skolebestyrelsernes, ledelsens og medarbejdernes drøftelser og beslutninger samt i samarbejde med forældrene i det daglige pædagogiske arbejde.

Endvidere understreges og anerkendes - med denne politik - vigtigheden af at skabe gode overgange, som giver mulighed for en forskelligartet og positiv udvikling for den enkelte elev. Overgange som vil give gode muligheder for gennemførelse af en ungdomsuddannelse.

Politik for overgang fra folkeskole til ungdomsuddannelse

Handleplan for overgang fra folkeskole til ungdomsuddannelse